Колата я взех днес и проблема е следния: Като я карах на път към нас до 2500 оборота беше мудна много.. мине ли ги е самолет направо!! Това е на всяка скорост няма значение коя, но ми направи и друго впечатление, че по средата на пътя тоя проблем изчезна и от ниските наемаше доста стабилно и след извесно време пак започна да е мудна до 2500 оборота. Колата пушеше, но след като я карах и понастъпвах намаля пушека осезаемо. На борда ми показва, че има вода във горивния филтър! Възможно ли е да е от това и сигурно трябва да го сменя ако е от него ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147 1.9JTD 115 проблем ?
Collapse
X
-
Обслужи колата. Налей хубава нафта. Сложи малко повечко добавка. Покарай я да загрее до работна температура и после намери един дълъг баир и и "скъсай трътката" от втора до четвърта да стигне малко под 5000 оборота да се продуха. Аз го правя поне веднъж седмично, защото карам повече градско и почва да реагира по-мудно от "старческото" каране.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
-
Първоначално публикувано от mi7aka922 Покажи съобщениеКолата я взех днес и проблема е следния: Като я карах на път към нас до 2500 оборота беше мудна много.. мине ли ги е самолет направо!! Това е на всяка скорост няма значение коя, но ми направи и друго впечатление, че по средата на пътя тоя проблем изчезна и от ниските наемаше доста стабилно и след извесно време пак започна да е мудна до 2500 оборота. Колата пушеше, но след като я карах и понастъпвах намаля пушека осезаемо. На борда ми показва, че има вода във горивния филтър! Възможно ли е да е от това и сигурно трябва да го сменя ако е от него ?
Comment
-
Човека я е обслужил преди 7к километра ремъци, ролки, масла ама май не беше сменял горивния филтър и е карал повечето време градско, та ще видя утре на диагностиката какво ще покаже и ще предприемам мерки!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.
Comment
-
Изолираш ЕГР, топлообменник.
Отваряш соленоида на турбото и го почистваш хубаво.
Вадиш МАП и МАФ и ги чистиш, без да ги прецакаш.
Логваш турбо, гориво и МАФ като за начало.
Comment
-
Колега,тя си е мъртвец до 2000 оборота и да е ОК всичко. Ако си карал вървяща кола нормално е да ти се вижда мъртвец.
Като надуе турбото излита,става черно зад теб и включваш следваща предавка.
На мен ми е пушела от запецващ ЕГР,от гадна нафта и като е студено си кади докато загрее,но светъл пушек.Last edited by zaryto; d.m.y г., 03:10.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Колата се оправи колеги след смяна на горивен филтър и малко ръчкане до след 4к оборота и колата е 6 точки!!! Въобще не е мудна до 2к оборота сега още преди 1500 тръгва да опъва стабилно и вече има наказан голф 4-ка 110 коня с автовозииAlfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеИзолираш ЕГР, топлообменник.
Отваряш соленоида на турбото и го почистваш хубаво.
Вадиш МАП и МАФ и ги чистиш, без да ги прецакаш.
Логваш турбо, гориво и МАФ като за начало.ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" ≈ 140CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mi7aka922 Покажи съобщениеКолата се оправи колеги след смяна на горивен филтър и малко ръчкане до след 4к оборота и колата е 6 точки!!! Въобще не е мудна до 2к оборота сега още преди 1500 тръгва да опъва стабилно и вече има наказан голф 4-ка 110 коня с автовозииAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМожело значиНаправо ми прави кеф да я карам сега... на 5-та от 70-80 км/ч стъпвам на педала и се наема доста стабилно
без да връщам скорост надолу изпреварвам без проблем!
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от mi7aka922 Покажи съобщениеЕстествено колега!Направо ми прави кеф да я карам сега... на 5-та от 70-80 км/ч стъпвам на педала и се наема доста стабилно
без да връщам скорост надолу изпреварвам без проблем!
За наемането от 1600 об. си е вярно. За наказаните голфове,и А тройки същоCitroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениемай си мразиш маховикаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.
Comment
-
Значи колеги преди да сменя горивния филтър ми показваше на борда, че има вода в горивния филтър и след като го смених реших, че ще спре да показва че има вода, но НЕ... продължи да си показва че има вода!! От какво може да е колеги?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.
Comment
Comment